Zo dicht bij alles

  • Havana - Oud Havana
  • Havana
  • Budget
  • Stad

Gelegen in de centrale Paseo del Prado, een van de belangrijkste en mooiste straten van Havana, op slechts een steenworp afstand van het Caribisch gebied vind je het Parque Central, het Gran Teatro de La Habana, El Capitolio en de musea Arte Universal en Arte Cubano. Als je door de straat Obispo naar beneden gaat, loop je door een kleurrijke straat vol met Cubanen die door de straat vol winkels, hotels en restaurants lopen. Aan het einde kom je uit op de Plaza de Armas en als je wilt, steek je het San Francisco plein over tot je uitkomt bij de Emboque de Luz, en daar kun je zelfs de baai oversteken op een heel bijzondere veerboot.

+ Lees meer

Als je linksaf slaat, bij de uitgang van het hotel, arriveer je bij de Malecón en als je besluit om de Havana te leren kennen die je kent uit de films, hoef je maar twee keer rechtsaf te slaan, daar wacht Centro Habana op je, waar folklore en het dagelijkse leven ook als een soort van monument dienen.

In het Parque Central zie je oude auto's van vóór ‘59, je wilt er een ritje mee maken of een foto van maken, en als je naar andere delen van de stad wilt gaan, naar Vedado of naar het strand, kun je daar komen met de busverbinding.

Eenvoudig hotel voor eenvoudige reizigers

Caribbean is perfect voor degenen die vroeg vertrekken en laat terugkeren. Het is een klein en eenvoudig hotel, hoewel het een lift heeft en kamers met warm en koud water, een eigen badkamer, airconditioning, televisie met buitenlandse zenders en een telefoon. Het gastronomisch aanbod begint met een ontbijt op basis van eieren, melk, ham en fruit, en kent een licht aanbod de rest van de dag. De pizza's en de spaghetti zijn erg lekker, de lokale bevolking gaat hierheen om een Bucanero biertje (het meest populaire nationale bier) te delen terwijl ze frietjes eten.

Persoonlijke service

Veel van onze klanten zijn verbaasd over hoe bijna al het personeel hen bij hun naam noemt. Het is traditie in het Caribbean om aandacht te hebben voor de gasten, om ze als onderdeel van de familie te behandelen, en dat betekent dat je vragen kunt stellen en dat het personeel altijd bereid zal zijn om ze te beantwoorden.

Op de noord-zuid route ligt de Paseo del Prado in het drukke gedeelte van Oud Havana en op slechts een steenworp afstand van de straat Industria, die de grens met Centro Habana markeert, die zich uitstrekt van de Fuente de la India en de Plaza de la Fraternidad naar Malecón.

CTN Tip

Als je van salsa houdt, en vooral als je er van houdt om Cubanen het te zien dansen, ga dan vrijdag rond 18.00 uur naar Casa del Árabe, het is twee blokken van het hotel verwijderd en die dag zit het vol met Cubanen.


Kamers en Prijzen

Room 1
Totaal prijs

Hotel details

Aanbevolen voor
Fantastische locatie
Locatie

Paseo del Prado e/ Colón Refugio. Habana Vieja, Ciudad de La Habana, Cuba
Afstand tot de luchthaven: 20 km

Kamers
38
Hotelketen
Sercotel
Maaltijd inbegrepen
Logies en ontbijt
In-/uitchecken

Check in: 4:00 PM
Check out: 12:00 PM


Additionele informatie

 • Bar
 • Excursiebalie
 • Gezondheidszorg $

* Voor sommige diensten dient extra te worden betaald.

Meer informatie vindt u ons beleid.

Hoe kunnen we je helpen?

Hola! Of het nu gaat om een simpele vraag of een bijzonder verzoek, Daniel, Mayen en Milan helpen je graag.

Neem contact met ons op
The CTN staff

De voordelen van Cuba Travel Network

 • We komen uit Cuba! Wij kennen de bestemming beter dan wie dan ook.
 • Ieder jaar helpen we meer dan 50.000 reizigers zoals jij.
 • Het grootste netwerk van betrouwbare partners in Cuba.
 • Meest uitgebreide aanbod van online boekbare producten die passen bij iedere reiswens.