Cuba Travel Network heet je van harte welkom in Cuba

Hola. Wij laten je graag kennismaken met ons land en vertellen je wie we zijn en wat we doen. Cuba is ons thuis en we verwelkomen elk jaar tienduizenden reizigers van over de hele wereld op het eiland. We helpen ze van hun bezoek een geweldig Cubaans avontuur te maken.

Het is onze passie om de ervaring en kennis over Cuba die we hebben, te gebruiken om volledige, persoonlijke reizen te organiseren waarbij je kennismaakt met het Cubaanse leven, de geschiedenis en de cultuur. Hoor echte verhalen en maak kennis met de mensen die ons land zo especial maken.
Het enige dat we van jou vragen, is je open te stellen voor de geschiedenis, de inspiratie, de meeslepende muziek en de betovering van het eiland.

Cuba: een unieke bestemming
Onze nationale held, poëet en revolutionaire filosoof José Martí zei ooit dat cultuur niet volledig van ons is, maar voornamelijk behoort tot ons land, dat de cultuur aan ons gaf. Dit is hoe we ons voelen over Cuba. Het is een bijzondere plek die iedere persoon iets nieuws en spannends te bieden heeft als hij of zij zich laat onderdompelen in de sfeer en cultuur van het land. Wij hebben 15 jaar ervaring en ons team bestaat uit meertalige reisspecialisten die zijn opgegroeid op het eiland of er hebben gewoond. Daarom zijn we experts op het gebied van persoonlijke reizen naar Cuba. Als lokale gids bieden we speciaal geselecteerde accommodaties, excursies en tours aan van internationale klasse, ongeacht welke exotische bestemming je wilt verkennen. Daarnaast beschikken we over het breedste aanbod van reisproducten in heel Cuba. We genieten ervan om te zien hoe onze gasten het échte Cuba leren kennen, kleine momentos mágicos (magische momenten) ervaren en inzien waarom het eiland zo bijzonder is. Bovendien helpt jouw bezoek ons land te groeien. We investeren in Cuba door experts, gidsen en reisspecialisten uit eigen land in dienst te nemen. Daarnaast sponsoren we artiesten en kunstevenementen op het eiland en in andere delen van de wereld. Dat zijn de vruchten die ons werk en jouw bezoek afwerpen.

Cuba Travel Network is in 2002 opgericht door de Nederlandse Eddie Lubbers, een pionier binnen de reissector. Eddie zette Cuba Travel Network op nadat hij verliefd werd op het land, de cultuur en de mensen toen hij Cuba in 2000 voor het eerst bezocht. Hij genoot van zijn verblijf in het land en trouwde vervolgens met een Cubaanse vrouw. In de tijd erna is Cuba Travel Network dankzij Eddie uitgegroeid tot de grootste lokale reisorganisatie van Cuba.


Onze kantoren

NEDERLAND
Alexander Boersstraat 60
1071 KZ Amsterdam

CUBA
CTN House, Calle 31, No. 1411, e/14 y 18
Miramar, Playa, Habana

AUSTRALIE
Level 18, City Centre,
55 Market St
Sydney 2000
NSW


Hoe kunnen we je helpen?

Hola! Of het nu gaat om een simpele vraag of een bijzonder verzoek, Daniel, Mayen en Milan helpen je graag.

Neem contact met ons op
The CTN staff

De voordelen van Cuba Travel Network

  • We komen uit Cuba! Wij kennen de bestemming beter dan wie dan ook.
  • Ieder jaar helpen we meer dan 50.000 reizigers zoals jij.
  • Het grootste netwerk van betrouwbare partners in Cuba.
  • Meest uitgebreide aanbod van online boekbare producten die passen bij iedere reiswens.